Typ

Ästad Vingård

Avskildhet med närhet till allt

På Ästad Vingård är bekvämligheterna aldrig långt bort. Här hittar du vingård, restaurang, konferenslokaler, hotell, spa och aktiviteter på en och samma anläggning, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg. Vingården och den tysta bokskogens lugn passar utmärkt för de som söker en konferens i avskildhet, eller vill fokusera på uppgiften i lugn och ro tillsammans med kollegorna.

Fullt utrustade konferensrum

Våra konferenslokaler har den senaste tekniken och kan enkelt modifieras efter era behov. Allt från 2 till 100 personer i ett och samma rum. Er personliga konferensvärd hjälper er med allt ni behöver.

En bastu på rummet

Vårt nybyggda hotell har bastu i alla rum. Vakna upp med utsikt över vinfältet eller ned mot dammarna och vårt spa. Samtliga hotellrum på gården är fullt utrustade och vi har även enklare boenden i mysiga stugor.

Vällagat från Halland

Våra menyer ändras efter årstid och vad som är i säsong. Vårt kreativa kök väljer alltid först och främst ekologiska och närodlade råvaror till dagens alla serveringar.

Aktiviteter för alla humör

Vi skräddarsyr er upplevelse utifrån gruppens önskemål. Guidade vingårdsvandringar, vinprovningar eller en spa-upplevelse med bastu och uppfriskande dopp.

Populärt just nu