Typ

Alborgen Äventyrshus - Grupper & Konferensaktiviteter i Gävle

Alborgen är fyllt med spännande och roliga upplevelser för äventyrslystna i alla åldrar och är nu efter 16 år bättre än någonsin. Alborgen är det ledande äventyrshuset i Sverige när det gäller såväl mångfald och variation som teknikutveckling. Öppet året runt. Vi har idag 16 spännande äventyr med totalt 45 rum, garanterat något att bita i för alla. Kreativitet och samarbetsförmåga sätts på prov och utvecklas i äventyrscellerna. Ung som gammal, man som kvinna har lika roligt på Alborgen.

Kickoff, firmafest eller konferens

Alborgen fungerar perfekt för lyckade personalfester, kickoffer och konferenser för såväl små som stora företag. Som företagsgäster har ni bl.a mycket god tillgång till vår duktiga personal som coachar de lag som vill i banorna, och vi har möjlighet att ha öppet utanför ordinarie öppettider för just ert arrangemang!

Konfererar gör ni i ett av våra konferensrum. Det största har 44 platser i skolsittning. Mindre rum finns att tillgå. Beställ gärna lunch i samband med bokningen. God mat är lika viktigt som aktiviteterna för att personalfesten ska bli lyckad.

Populärt just nu