Typ

Forshagaforsens Camping & Sportfiskecenter

Forshagaforsens camping är en mindre familj- och fiskecamping som ligger vackert belägen vid Klarälven mitt i Forshaga. Campingen arrenderas och drivs av Sportfiskarna, Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund. Vi är en mindre SCR ansluten camping med 20 stycken campingplatser för husvagn, husbil eller tält och fyra stycken campingstugor.

Forshagaforsen i Klarälven har ett av Nordens bästa sportfisken efter lax och öring. Här fångas även årligen gäddor över 120 cm bara ett stenkast från campen. Vi erbjuder boende i 4-bäddsstugor invid Klarälvens strand samt båtuthyrning och fiskekortsförsäljning. Vi kan erbjuda guidning och instruktioner i flugfiske efter lax och öring och även andra fiskearrangemang efter önskemål. I närområdet finns många olika vatten med varierande fiske.

Det finns flera aktiviteter förutom fisket och det är nära till Klarälvsbanan, en 9 mil lång bilfri asfaltsväg cykelled i genom Värmland som går längs älven. Bad i älven och sjöar i närområdet. Shopping i köpcenter i Karlstad. Fiske för barn på campen.

Populärt just nu