Typ

Ichiban Event - Företagsevent, Konferens på båt i Stockholms skärgård

Stockholms skärgård med dess 35 000 öar anses av många vara en av världens vackraste skärgård. Att segla över fjärdarna, glida genom de smala sunden för att sedan ankra i någon av de hundratals fantastiska naturvikarna blir ett oförglömligt minne för deltagarna. Att ni dessutom seglar väldigt stora SWAN-båtar, segelbåtarnas Rolls Royce, gör det till något alldeles extra även för vana seglare. Alla storseglare har drömt om att få stå vid rodret på en sådan.

Vi anordnar konferenser/seglatser på vilka ni kan nå nya nivåer och öka det kreativa tänkandet bland deltagarna. Engagemanget blir högre och deltagarna kreativare när ni flyttar diskussionerna från traditionella sittningar till positiva miljöer med gemensamma aktiviteter. Vi skapa dynamik i mötet genom samarbete under nya former och på en begränsad yta, det är då hållbara och långsiktiga relationer byggs upp. Ni tar tillsammans den jättelika yachten från en hamn till en annan, vilket ger en samhörighet och ett ömsesidigt beroende som gör eventet till mötet det pratas om länge. Tio eller 200 gäster går lika bra, vi mixar segling och möte till en givande konferens.

Vid mindre grupper går det utmärkt att hålla möten och diskussioner i salongen, uppankrade i en lugn vik. Är ni många förtöjer vi SWAN-båtarna vid någon av skärgårdens konferensanläggningar och använder deras konferensrum. Mat och dryck är en viktig del av konferensen och livet ombord. Vår professionella kock ser till att maten blir ytterligare en höjdpunkt under arrangemanget och inkluderar allt från snacks till trerätters supé. Eller varför inte en grillbuffé på klipporna? Vill ni segla i andra vatten går det naturligtvis det också bra. Bara fantasin sätter gränser för hur våra event kan utformas. Kontakta oss för diskussion och förslag.

Populärt just nu