Typ

Lyran Konferens - Förstavalet inom möten och event

Lyran Konferens ska vara förstavalet inom möten och event. Vi står idag som garant för tre unika varumärken: Marholmen, Polstjärnan samt Grosshandlargården. Gemensamt för alla våra anläggningar är att vi alltid arbetar och strävar efter att erbjuda hög service och ständig utveckling. Lyran Konferens kännetecknas av bredd och mångfald. Vår passion är god service samt minnesvärda måltidsupplevelser och aktiviteter.

Från fängslande stil och inredning till unika faciliteter och enastående platser. Varje anläggning har sig egen identitet och utbud, vi har varit noggranna att ta tillvara på anläggningarnas kultur och omgivningar och förädlat allt med omtanke och känsla. Tillsammans med exceptionell service för att ge alla gäster en verklig känsla av tillhörighet vid varje besök hos oss vill vi förmedla vår passion för möten.

Samhällsansvar – Vi ska hjälpas åt att ta hand om vår miljö!

Vi tror på att ta hand om och förvalta vår natur som ger oss en fantastisk möjlighet att skapa dessa platser där människor kan mötas och njuta på platser som vi varit med om att skapa. Allt vi förbrukar ser vi till att ta hand om på bästa sätt samt att vi använder oss av material och produkter som är tillverkade på ett sätt där stor hänsyn tagits till miljön.

Populärt just nu