Typ

Hotell Nissastigen

Hotell Nissastigen ägs och drivs av två glada flickor från Småland och är centralt beläget i Gislaved nära till High Chaparall, Isaberg, Hestra, Gekås och många fler industrier och företag som är verksamma runt hörnet.

Vi har 53 rum och kan tillhandahålla 120 bäddar. På hotellets baksida finns vår stora parkering som är gratis för våra gäster för alla sorters fordon, från motorcyklar till lastbilar.

Vi har 4 ljusa möteslokaler med plats för upp till 210 konfererande gäster. Hela konferensavdelningen är nyrenoverad 2013. Samtliga konferensrum har PC-projektor, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock, block, pennor och gratis internet. I våra priser ingår alltid mineralvatten, fruktkorg, nötter och sötsaker samt ett kaffebord som står uppdukat hela dagen.

Att mötas för att utbyta idéer och erfarenheter har i alla tider varit det bästa sättet att utveckla sin verksamhet. Här vill vi inspirera och motivera alla deltagare till lärorika och utvecklande möten i vår fräscha konferensavdelning.

När ni ska anordna konferens i Gislaved står vi på Hotell Nissastigen till ert förfogande med vårt personliga bemötande och sköna atmosfär.

Populärt just nu