Typ

Sikfors konferens och fritidsby

Här ligger en av Sveriges vackraste campingplatser, belägen vid Piteälven, på den med tidigare midsommarfestligheter förknippade Udden i Sikfors. Ett utmärkt alternativ för den som vill se sig om i 4-kanten området. I en radie av 5 mil ligger Luleå, Piteå, Älvsbyn och Boden, alla med fina utflyktsmål. Vi erbjuder konferensmöjligheter, hotell, stugor.

Campingen är känd för att vara välstädad och hålla en bra service. I dag finns 75 husvagnsplatser alla med eluttag. Du kan välja mellan olika miljöer beroende på intressen och aktiviteter. Boka endags- till säsongplatser.

Sikfors konferens och fritidsby är den optimala anläggningen för grupper som söker avskildhet och personlig service. Här kan vi erbjuda er trevliga sammankomster i en naturskön miljö med en avspänd och personlig service. Vi tar hand om er till 100 procent, hos oss kan ni känna er som hemma.

Ni har tillgång till ett flertal konferensrum i olika miljöer som kan användas både gemensamt och som grupprum. På vårt nyrenoverade hotell bor ni i trevliga rum med utsikt mot älven eller den omkringliggande naturen. Vårt kök serverar god mat av bra råvaror, och ger er möjlighet att välja bland våra utvalda viner, eller om ni föredrar en öl.

Populärt just nu