Typ

Camping och stugor i Sverige

Välkommen till ett friare liv

Friheten är nära. Visst finns det många måsten och höga krav att leva upp till, förväntningar att överträffa och prestationer att uppfylla. Och nog kan man längta ibland efter ett liv där man ägnar mer kraft åt att göra det man vill än åt det man bör, mer tid tillsammans än isär, en tillvaro som ger mer energi än det tar – ett friare liv, helt enkelt. För alla som ibland längtar efter sådan frihet finns campinglivet! Fritt från andra tyckanden än dina egna och fyllt av alla de möjligheter du själv vill ge det. Välkommen till 500 SCR-anslutna campingplatser och ditt fria liv.

Visste du att camping faktiskt är det största boendet inom turistsektorn? Inte så konstigt (det finns ju mycket som är bra med att bo på camping) men fantastiskt roligt att vi är en del av så många människors semester och ledighet!

Bo i stuga

Svårt att välja favoritställe? Bo i stuga överallt! Vad vill du helst ha: En stuga vid havet? Eller ett litet hus vid Siljan? På Gotland? I de djupa värmlandsskogarna? För att fiska, åka skidor eller spela golf? Nära mormor och morfar? Längs bohusklipporna? Eller i fjällen? Eller rentav nära huvudstadslivet i Stockholm? Du kan få allt. Vi har 9000 stugor från Björkliden i norr till Löderup i söder. Och det går att bo i dem året om!

Camping Key Europe – nyckeln till ett rikare semesterliv Med campingkortet Camping Key Europe i handen väntar alla SCR-anslutna campingplatser på dig. Kortet ger dig också en självriskfri olycksfallsförsäkring och massor av fina korterbjudanden och rabatter.

Vad kostar det?

Camping Key Europe kostar 140 kr och du köper det antingen på den första SCR-anslutna campingplatsen du besöker eller online på vår hemsida.

Om SCR

SCR (Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation) är bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Sedan 1967 marknadsför SCR svensk camping i Sverige och utomlands, samt erbjuder medlemmarna rådgivning och utbildning. Tillsammans arbetar vi för att svensk camping ska vara en upplevelse som präglas av valfrihet, mångfald och naturrikedom.

Populärt just nu