Typ

Elite Hotel Knaust

Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Elite Hotel Knaust återinvigdes 2002 efter en omfattande renovering och är nu ett av Sundsvalls fräschaste hotell. Hos oss bor du bekvämt i något av våra 141 vackert inredda hotellrum. Här kan du även avnjuta en god middag i vår gastropub The Bishops Arms. Vill du koppla av – besök gärna hotellets relaxavdelning.

Elite Hotel Knaust erbjuder även en toppmodernt och fullt utrustad konferensavdelning för grupper upp till 75 deltagare. Vår affärsidé är att varje gäst skall checka ut med en längtan att snart återvända. Varmt välkommen att upptäcka Elite Hotel Knaust!

Med personlig omtanke i oslagbar och flärdfull miljö skräddarsyr vi ert möte efter era önskemål och behov. Frukostmöte, lunchmöte, hel- eller halvdagskonferenser altenativt ett kvällsarrangemang i vår festlokal Spegelsalen. Vår konferensavdelning är modern och utrustad med grundläggande teknisk utrustning som pc-kanon och trådlöst internet. Vi erbjuder 10 lokaler i olika storlekar, allt ifrån grupprum till vår största lokal som tar som mest 60 personer i biosittning. Samtliga lokaler är ljust inredda med god ventilation.

Populärt just nu