Typ

Söderarm – under hela året

Söderarm erbjuder en fantastisk havsmiljö förenad med ombonat boende i hemmiljö. Boendet är fördelat på fem hus med 22 rum. Husen är f.d. bostäder varför det är ett boende med hemkänsla. Vi tar maximalt emot konferensgrupper på 22 personer.

Själva konferensen äger rum i Tornet ( max 15 personer ) = f.d. utkiken, vilket betyder att det är havsutsikt på tre håll och ö - världen på fjärde sidan. Om ni är fler personer så har vi stora konferensrummet i Markan, den f.d. militära matsalen. Här går det bra att vara 22 personer.

Grupparbetsutrymmen finns det gott om. T.ex används köken i bostadshusen. Även utomhus finns det gott om bord med bänkar.

Vår världsunika vedeldade "bunkerbastu" (en ombyggd försvarsbunker från 2:a världskriget) ingår alltid i våra konferenser. I avslappningsrummet, i fotgenlampornas sken eller i kvällssolen på klipporna, löses många världsfrågor eller interna problem.

Efter bastun är det dags för middag, som serveras i Tornet = f.d. utkiken. Det är en fantastisk upplevelse att komma upp till de vackert dukade borden och få avnjuta vår erkänt goda hemlagade mat.

För de som önskar göra något mer än att konferera och i lugn och ro njuta av vår miljö kan vi på ön erbjuda visning av fyren, femkamp, lerduveskytte, luftpistolskytte, pilbåge och sällskapsspel. Vi arrangerar även utflykter/upplevelser i vårt skärgårdsområde samt RIB-båts- och stridsbåtsutflykter.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida eller ring! Vi hjälper dig att arrangera din konferens.

Populärt just nu