Typ

Elite Hotel Mollberg - Konferens i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och ligger centralt placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 106 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Alla hotellrum är utrustade med minibar, hårtork, byxpress, trådlös internetuppkoppling och en bekväm arbetsplats.

Hotellet erbjuder trevliga faciliteter för såväl små och medelstora konferenser. Med personlig service tar vi emot grupper upp till 80 personer. Samtliga konfe­renslokaler har trådlös internetuppkoppling. Som en trevlig avslutning eller paus i konferensen erbjuder vi tillsammans med eventbolag en lång rad aktiviteter.

Café le fil du Rasoir är ett modernt franskt brasseri med en bred meny som passar alla åldrar. Här serveras exempelvis löksoppa, sniglar, entrecôte och steak tartare. The Bishop’s Arms är en genuin engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt från England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet.

Populärt just nu