Typ

WELLTRIPS – HOTELL FÖR DIG SOM VILL HA TILLGÄNGLIGHET OCH BEKVÄMLIGHET

WellTrips.com är en sida som lanserades 2014 och växer både i popularitet och i antalet resenärer. Anledningen är helt enkelt att WellTrips har gjort det mycket enklare att hitta hotell med tillgänglighet och goda faciliteter som tidigare tagit timmar att hitta. Vill du boka ett hotell när du är senior eller om du har funktionsnedsättning så var man tidigare tvungen att besöka flertalet sidor och hotell för att få reda på om de har tillgänglighet eller inte. Nu har WellTrips samlat allt på en sida.

Någon som arbetat hårt med denna sida är Sebastian Forsén. Han har en ryggmärgsskada och är rullstolsburen sedan 11 år tillbaka men han är också en erkänd ”globetrotter”. Sebastian kan inte hålla sig hemma allt för länge och älskar att resa. Han har under många år försökt leta fram och försökt hitta de hotell som är anpassade när du sitter i rullstol vilket varit väldigt tidskrävande. Men när han fick höra om WellTrips-projektet satte han sig snabbt in i företaget då han älskade idén och förstod att det skulle underlätta väldigt mycket i bokningsprocessen.

Vår försäljningschef Morgan Rosenberg har diagnosen SMA III som är en neuromuskulär sjukdom. " - Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra kunder hotell med tillgänglighet och önskade faciliteter. Welltrips underlättar resan för funktionsnedsatta och seniorer, detta innebär att man slipper osäkerhet inför resan och helt kan fokusera på upplevelser ".

Så om du är senior och söker bekvämlighet eller om du har en funktionsnedsättning och söker tillgänglighet så besök vår hemsida.

WellTrips - Hotell med tillgänglighet i Sverige och hela världen

Populärt just nu