Typ

Gourmet Grön

Nu har tiden kommit för att ge konferensupplevelsen en ”evolution”. Att få uppleva en konferens med en helhet och njuta i vardagen är en möjlighet hos oss. Lokalerna, restaurangen, utrustningskvaliteten och närheten till staden vid havet, ger de bästa förutsättningar för en extraordinär upplevelse.

Hellerströmska torget kan användas av gästerna, den läckra parken med utsikt över Näsviken och havet är en utmärkt pausplats. Att på 5 minuter nå den världsberömda arkitekten Asplunds vackra skola är en annan möjlighet när ni gästar oss.

Möjligheten att få ut maximalt av er konferens är mycket goda. Den största lokalen, Rio Grande, är en underbar nutida arena och ger en känsla av romersk amfiteater. Den tekniska utrustningen är av modernaste slag och komforten är hög. Dessutom finns det i Deltat möjlighet till mingelfest under kristallkronan för upp till 500 personer.

Att få börja sin konferensdag med konditorsbakade högkvalitativa ekologiska bröd och få dricka kaffe i världsklass ger en lyxig känsla. Restaurangen har mycket att bjuda och med 15 års gastronomiska omnämnanden förstärks helhetskänslan av ett genomarbetat koncept.

Populärt just nu