Typ

Palstorps hage, lek- och upplevelsegård

Kom och tillbringa en härlig sommardag fylld med lek, äventyr, bus, mys och gemenskap.

På lek- och upplevelsegården Palstorps Hage kan du klättra i sex olika hinderbanor ute i naturen med olika svårighetsgrader, susa ner i traktorsitsarna på linbanorna, mys en stund i sagohörnan, hoppa i hö, klättra i skördetröskan, trampa cyklar runt ”Ring Palstorp” och mer. Det finns gott om sittplatser och eldstäder runt om i hagen för korvgrillning och fikapauser.

I den stora lekladan finns äggkastning, kulbana, sagohörna, golfbollsbana, kluriga utmaningar och pyssel att sysselsätta sig med.

Vid djurhagarna finns det höns, kaniner och får att titta och prata med.I anslutning till entrén finns kiosk med fika och glass. Här ligger även vår mysiga lilla butik med lite annorlunda barnsaker i.

Självklart går det att boka in barnkalas, företagsevent, skolbesök med mera. För mer info se vår hemsida.

Vill ni fortsätta äventyret och leken när hagen har stängt bo över i vår nya Palstorp skogsby. Här bor ni i unikt byggda stugor på skogssluttningen utan el och vatten.

Laga din mat i ett välutrustat utekök med vedeldad bakugn, grill, vedspis och eldstad. Och fortsätt lek så mycket ni vill och orkar på Palstorps hage, lek- och upplevelsegård.

Palstorp 1 611 05 Nyköping +46(0)76-780 62 44
Webbsida

Populärt just nu