Typ

Hotel Svea

Hotel Svea är privatägt, charmigt och personligt hotell, beläget precis vid havet men mitt i centrala Simrishamn. Här känner du dig som gäst, redan vid ankomsten, personalens service och personliga engagemang, oavsett om du är här privat eller å yrkets vägnar.

Hotellet är klassificerat som ett tre-stjärnigt hotell med rum i varierande storlek, många med otrolig utsikt mot havet och horisonten och resten mot den lummiga trädgården. Hotel Svea har 60 rum, alla med dusch, telefon, kabelTV, trådlöst bredband samt ISDN. Antalet bäddar är 107 fördelat på enkelrum, dubbelrum, 3- och 4-bäddsrum. Hotellet har bemanning hela dygnet runt.

För konferenser kan vi erbjuda lokaler för 2-90 personer. Vi är måna om att varje enskild konferens ska få ut optimalt av sin vistelse hos oss, oavsett om det är en tidspressad arbetskonferens eller en rolig kickoff.

Därför lägger vi ner mycket tid redan vid bokningstillfället på att finna ut vad grundförutsättningarna är och vad målet med konferensen ska vara. Vi har även ett brett utbud av kringaktiviteter, både på hotellet och på andra platser och då i samarbete med andra duktiga aktivitetspartners. Hotellet har 60 rum. Antalet bäddar är 107 fördelat på enkelrum, dubbelrum, 3- och 4-bäddsrum.

Populärt just nu