Typ

Sätra Brunn

Ibland behöver vi en vacker och lugn atmosfär för att kunna hämta ny energi och skapa en behaglig balans i livet. Till Sätra Brunn i Västmanland har människor kommit i över 300 år för att må bra. I vårt Spa finns en 34-gradig pool, bubbelpool, ångbastu, ett fullt utrustat gym, solarium och bastu. Passa på att unna dig själv en skön Spabehandling!

Skogsgården – är ett mysigt, trestjärnigt hotell som är inrett i sekelskiftesstil. Vi erbjuder även ett enklare boende i charmig Allmoge- och Brunnslogi. I alla våra boendepaket ingår Spa-entré. Maten är oerhört viktig för oss på Sätra Brunn. Vi satsar enbart på de bästa råvarorna – företrädesvis närodlade och ekologiska – och våra kockar lagar maten med både kärlek och skicklighet. Vår goda mat är också något som gästerna ofta berömmer oss för. Vår frukost är Kravmärkt.

Vi kommer gärna med förslag på utflyktsmål: 10 minuter från oss finns Sala Silvergruva – en av världens bäst bevarade gruvmiljöer. I närheten av oss på Sätra Brunn finns det även kanotpaddling, islandshästar, golf, bad, fiske och mycket mer.

Populärt just nu