Typ

Stopet Hotell & Värdshus

Vi ligger i direkt anslutning till riksvägen 50 och med mycket goda parkerings möjligheter. Buss- och tågstation ligger mittemot och det är gångavstånd till alla affärer och de flesta företag.

Värdshusdelen med foajén, restaurangen och puben är totalrenoverad i början av 2010. I den ljusa inglasade restaurangen i modernt stuk serveras frukostbuffé, lunchbuffé samt a la carte till klockan 22.00 varje kväll. I puben med storbilds tv:n kan man bakåtlutad i sköna fåtöljer njuta av olycka sport evenemang med en café latte eller varför inte ett glas öl från den lokala och Sveriges största bryggeri Spendrups som ligger bara några hundra meter ifrån.

På somrarna och när vädret tillåter njuter man på den stora nyrenoverade terrassen som ligger upphöjd och med vacker utsikt över samhällets centrum.

Grängesberg ligger inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar, trolska vattendrag och glittrande sjöar och med mycket goda möjligheter till all slags friluftsliv. Vi ligger nära till flera familjevänliga badplatser, promenadleder, cykelvägar, go kart, paintball, ridning, fyrhjulingar, snöskotrar, etc. etc. Kontakta oss gärna för mera info.

Populärt just nu