Typ

Rehnbergs stuguthyrning i Sälen

Vi hyr ut privata fritidshus/lägenheter i Sälenfjällen till familjer och vuxna sällskap (25+). Stugorna är trivsamt inredda och utrustade med kyl, frys, micro, WC, dusch, torkskåp, TV och motorvärmaruttag. I de flesta finns även diskmaskin, bastu och öppen spis. I många stugor bor ni centralt med närhet till liftar, spår, butiker, restauranger och nöjen. Vill ni bo lite mer avskilt väljer ni en mer naturnära stuga med 1-2 km till backarna. Skidbussen passerar alla stugorna många gånger varje dag.

Vinter

Sälenfjällen är Sveriges mest omtyckta och besökta skidområde med skidåkning från november till maj. Här finns backar för både nybörjare och mer avancerade skidåkare. Hundfjället finns Nordens brantaste pist, Väggen. Du kan köpa gemensamt liftkort för hela området. Skidbussen tar dig gratis mellan anläggningarna hela dagen. I Sälen satsar man på barnen, som har flera egna skidområden och den spännande Trollskogen. Det finns även skidskola, hundspann och skoteruthyrning. För längdåkaren finns ca 50 km spår att välja på, en del är elbelysta. Efter skidåkningen finns massor av aktiviteter för hela familjen.

Sommar

Sälen är en härlig semesterort även på sommaren med vacker fjällnatur och ren luft. I Tandådalen finns många lätta vandringsleder för hela familjen. I Hundfjället finns äventyrsbad, lekplats, tennisbanor och kiosk. Där ligger också den spännande Trollskogen. Vid Närsjön mellan Hundfjället och Stöten, finns en fin badplats med sandstrand. Under sommaren och hösten finns hjortron, blåbär och lingon att plocka. Det går också att hyra kanot eller cykel. I Sälens by finns en 18 håls golfbana. Sälenfjällen är även den perfekta platsen för den som söker lugn och ro. Bo bekvämt i våra stugor till förmånliga sommar- och höstpriser.

Populärt just nu