Typ

Ödevata FiskeCamp

I Småland mellan sagolika sjöar och trolska skogar ligger Ödevata FiskeCamp. Hit till vårt paradis bjuder vi, Malin och Magnus, er varmt välkomna! Här finner ni lugnet och avkoppling kombinerat med fiske, kanot, sol, bad och vandring i naturen.

På Ödevata FiskeCamp kan du som gäst bo i stuga eller vandrarhem. Ni väljer själva om ni vill ta med egna sängkläder eller om ni låter Ödevata FiskeCamp ordna med lakan, frukost och andra bekvämligheter åt er. Anläggningen håller hög standard, flera av rummen har egen wc och dusch.

Ödevata är helårsöppet och erbjuder aktiviteter och äventyr i den ”vilda” naturen för hela familjen. Fiska, meta, åk båt eller paddla kanot i någon av de intilliggande skogssjöarna. Vandra eller ta en stilla promenad utmed den fina Torsjöleden 7 km, cykla, plocka bär och svamp. Bada, lek, sola och koppla av vid vattenkanten, eller relaxa i bastu och vedeldat kar med stjärnklar himmel som tak. Vintern bjuder på dagar med isfiske, skidåkning och skridskoåkning. Fiskeutrustning, båt och fiskekort kan köpas/hyras direkt på plats. Nyhet 2008, vi introducerar medföljande fiskeguide för de mer oerfarna fiskeutövarna.

Med Ödevata som utgångspunkt når du med bil glasriket och utvandrarbygden 15 min, älgparken i Kosta 30 min, Kalmar slott 40 min.

Varmt välkomna till Ödevata FiskeCamp!

Vägbeskrivning

6 km öster om Emmaboda, väg nr 120, sväng av vid vägvisare Ödevata. Efter ca 2 km på den mindre asfaltsvägen ser ni vandrarhemmet på vänstersida. Ett stort rött hus med en skylt ”Ödevata FiskeCamp” utanför. Parkera på parkeringen som ligger efter vandrarhemmet på vänster sida innan sjön. Ni ska inte köra över sjön, då har ni kört för långt.

Populärt just nu