Typ

Bike Sweden, Cykeluthyrning, guide och cykelresor

Hyr cykel i Stockholm eller följ med på cykelsightseeing där vi visar dig alltifrån stadens mest berömda sevärdheter till okända pärlor i Stockholms nationalstadspark. Vi arrangerar även 3-6 dagars cykelresor från Stockholm.

Cykeluthyrning

Hyr cykel i Stockholm för att uppleva staden på det sätt du vill. Vi hyr ut många cykelmodeller i olika storlekar och prisklasser. Standardcyklar, Touringcyklar, Barncyklar, Racercyklar och mountainbikes.

Cykelguide

Följ med på cykelsightseeing på en av våra turer där vi visar dig alltifrån stadens mest berömda sevärdheter till okända pärlor i Stockholms nationalstadspark. Är ni ett sällskap så finns det möjlighet att hyra en privat guide. Våra sightseeingturer är dessutom gratis med Stockholmskortet.

Cykelresor

Vi arrangerar cykelresor med start från Stockholm. Flera alternativ finns: 3 dagar med boende i Stockholm, 4 dagar längs Mälaren eller 6 dagar genom Sörmland. Hotellboende och bagagetransporter ingår. Läs gärna mer om resorna på vår hemsida!

Cykelevent

Kickoff eller bara en trevlig kväll med kollegorna! Njut av frisk luft och lär er cykla i skogen med våra duktiga guider. Vi ordnar uthyrningen av cyklar och dukar upp en picknick i skogen.

Populärt just nu