Typ

Elisero Hotell, Sweden Hotels

Elisero Hotell ligger 4 km, norr om Göteborgs city i en vacker byggnad från tidigt 1900-tal. Här finns 19 personligt inredda rum där många har egen terrass mot skogen eller mot gården. Det finns flera olika rumstyper men lite speciellt för vårt hotell är nog rummen med egen jacuzzi.

I vår lilla mysiga restaurang serveras måndag till fredag kvällens middag. Vilket är svensk husmanskost lagad med hjärtat. Dessutom har vi alltid hemmagjord lasagne, paj, toast och Elisero special som varierar i veckorna och lite annat smått och gott.

Hotellet har en konferenslokal som kan ta upp till 25 sittande och vi erbjuder förmånliga konferenspaket som vi skräddarsyr efter era önskemål.

Efter en dags shopping eller en heldag med golf på Albatross golfbana (se våra golfpaket) kan det vara skönt att koppla av i vår relax och spaavdelning med bubbelpool både ute och inne. Den kan hyras för privata fester, möhippor och företagsevent. Ni som gäster kan utnyttja den för 250 kr per person om den ej är uthyrd. Gäller endast vardagar 14.00- 21.00. Lördag och söndag, endast gruppbokningar.

Parkering

Vi har gratis parkering. Buss 52 går var tionde minut och tar er snabbt och lätt direkt in till city, svenska mässan och Liseberg.

Populärt just nu