Typ

Vilsta Sporthotell - Konferens & Festlokaler i Eskilstuna

Vilsta Sporthotell ligger i ett naturskönt och familjevänligt naturreservat, endast 2 km från Eskilstuna centrum och Parken Zoo.

Vilsta Sporthotell erbjuder unika möjligheter för träningsläger, kickoff och firmafester. Vi har ett stort antal konferens- och festlokaler samt restaurang.

Vilsta Sporthotell erbjuder flera former av boende som hotell, stugor samt vandrarhem. Fräscha konferens- och festlokaler. Unika möjligheter för träningsläger, kickoff, firmafester. Relaxavd., café, sportpub, restaurang med fullständiga rättigheter m.m. Hela anläggningen är öppen året runt.

Konferenser är en stor del av utbudet. Från februari till mitten av juni, och från augusti till slutet av november är det alltid någon konferens eller kurs på gång i Vilsta Sporthotell. Här finns konferensrum för upp till 140 personer och små rum för den lilla gruppen. Sedvanlig utrustning finns i alla med overhead, datavideoprojektor, tv och video. Det finns trådlöst Internet i byggnaden samt datorer för lån samt relaxavdelning med bubbelpool och bastu. – Vi erbjuder konferenspaket med önskad aktivitet. Vi har haft konferenser med exempelvis buggkurs, traditionell femkamp eller qi-gong. Många väljer också ett friskvårdsupplägg med lämplig aktivitet och meny

Populärt just nu