Typ

Freys Hotel

Med tre hotell och konferensanläggningar i centrala Stockholm kan vi tillgodose alla önskemål på boende med ombonad hemkänsla och effektiva, givande affärsmöten. Våra tre hotell håller hög standard och är alla placerade i centrala Stockholm.

Freys Hotel

Freys Hotel Stockholm, det centrala hotellet med boutiquekänsla, ligger på en charmig sidogata i hjärtat av stan. Freys Hotel Stockholm är en utmärkt utgångspunkt för shopping, sightseeing och nöjesliv. Arlanda Express tar dig ända fram till hotellet och en promenad till centralstationen tar bara 2 minuter.

Det centrala läget, den unika atmosfären och det personliga bemötandet gör Freys Hotel till ett av Stockholms populäraste hotell. Här möts människor från artistvärlden, affärsvärlden och övriga världen. Hotellet är inrett med charm, stil, värme, omtanke och många rara detaljer. Det är lätt att känna sig hemma här.

Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen i centrala Stockholm ligger i en lugn del i hjärtat av stan. Just där shoppingstråket Drottninggatan börjar finner man denna lilla pärla. Hotel Lilla Rådmannen är den perfekta basen för ditt Stockholmsbesök.

Med sina 36 moderna och ombonade rum är Lilla Rådmannen ett rart hotell med mycket mysig och personlig atmosfär. Det är lätt att kännas sig hemma här. I hotellets vardagsrum finns lobbybaren där man på ett avslappnat sätt träffas för att avnjuta en krämig cappucino, ett gott glas vin eller en läcker matbit.

Hotel Bakfickan

Hotel Bakfickan - ett nytt och prisvärt tillskott i Stockholms hotellvärld. De 26 moderna rummen är rymliga och bekväma. Här finns allt från mysiga enkelrum till spatiösa familjerum inredda i varma naturfärger med inslag av lindblom eller viol.

Vi på Freys är stolta över att kunna erbjuda centralt budgetboende med riktigt hög kvalitet. Hotel Bakfickan som är 2-stjärnigt ligger på Rådmansgatan i anslutning till Hotel Lilla Rådmannen.

Populärt just nu