Typ

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort är Sveriges första cityresort med hotell, restaurang, konferens, golfbana, sportclub och spa i toppklass. Ett kinderägg för vuxna livsnjutare!

Denna internationella anläggning, bara 10 min från Göteborgs citykärna, är unik både genom sitt utbud och sitt läge. Här finns inga antingen eller – inget tvingande val mellan lugnt resortliv och storstadsshopping. Allt finns inom räckhåll. Anläggningen ligger vackert inbäddad mellan golfbanan, skogen och gröna kullar. Hotellet är ett av Göteborgs allra bästa, med maximal komfort och genomtänkt formgivning av samtliga rum.

På Sankt Jörgen Park Resort kan man ”checka in & pusta ut”! En weekend hos oss kan innebära full njutning i kanske Sveriges vackraste och mest påkostade spa, inspirerat av naturen och den speciella förmåga naturen har att lugna, stärka och läka människor. Här finns genomtänkta kurer och behandlingar, olika typer av bastur, och ett poolrum med tehus. Man kan välja mellan, varma, kalla och svala bassänger, bastur med skiftande värmezoner och dofter. Sankt Jörgen Park är också ensamma om den speciella ”Sparitual” som gästerna kan genomföra på egenhand eller i grupp.

I Sport Cluben finns ett fullutrustat gym med allt den träningsintresserade kan önska sig. Här finns också personlig träning, handplockade instruktörer och ett stort utbud av alla slags moderna träningspass: Body Jam, Body Pump, Power Yoga och Pilates bara för att nämna några.

Resorten erbjuder också en 18-hålsanläggning med alla förutsättningar för golf på toppnivå. Banan är omtyckt för sin fina finish och sina spännande greenområden. Och det bästa till sist: Oavsett hur spelet går och var man än befinner sig på banan så är man aldrig längre än 10 min från hotellet med spa, bar och sköna sängar.

Populärt just nu