Typ

Best Western Hotel Jägersro

Välkommen till Best Western Hotel Jägersro! Hotellet med det lilla extra!

Genom hela hotellet flödar ljuset. Lobbyn bjuder på en skön, avslappnande miljö där man kan njuta av en kopp kaffe eller något svalkande att dricka när som helst under dagen.

Alla våra rum är stora bekväma dubbelrum, de flesta med balkong och utsikt mot vår fina trädgård. Trädgården är hotellets hjärta och här har vi både restaurangens trevliga uteservering och vår mysig lounge. Självklart erbjuder vi alla gäster gratis trådlöst internet.

I restaurangen dukar vi upp vår generösa frukostbuffé med ett urval av både varma och kalla rätter. Självfallet finns alla de stora morgontidningarna att låna.

Lunch och à la carte serveras alltid vid trevligt dukade bord. Våra kockar lagar mat från grunden av riktigt fina råvaror och tillagar den med kärlek.

Hotellet ligger lättillgängligt med närhet till E20, E6 och E65. Stadsbussarna stannar precis utanför huvudingången och Flygbussen bara några meter bort. Vi finns 15 minuter från Malmö Centralstation och det tar bara fem minuter att köra till Öresundsbron, 20 minuter till Malmö Airport och 25 minuter till Copenhagen Airport.

Vi har gott om parkeringsplatser, både kostnadsfria och bakom låsta grindar. Även golfare har nytta av vårt läge då det är smidigt att ta sig till Skånes fina golfbanor.

Populärt just nu