Typ

Vrigstadgården

Konferens

Välkommen att konferera i lugn och hemtrevlig miljö på IM Vrigstadgården, beläget i en gammal prästgård centralt i Vrigstad. Passar för den lilla, enkla konferensen med max 20 deltagare.

Hemlagad mat o logi i trevliga rum. Vi har 6 dubbelrum och 9 enkelrum med dusch o toalett (21 bäddar plus extra vid behov). Maten vi serverar är tillagad från grunden och de flesta rätterna är inspirerade av svensk husmanskost. Möjlighet till självhushåll.

Vrigstadgården ligger nära naturen med fina promenadvägar, i Sävsjö kommun mitt i Småland. I kommunen finns många utflyktsmål och aktiviteter lämpliga för t ex ”Kick off” som Skyttecenter, Äventyrsbad och äventyrshuset Boda Borg.

IM Vrigstad kursgård

Pensionatet IM Vrigstadgården är beläget i en gammal prästgård centralt i Vrigstad. Mat o logi i lugn och hemtrevlig miljö med små oaser både ute och inne.

Pensionatet ligger nära naturen i Sävsjö kommun mitt i Småland. Anläggningen drivs av biståndsorganisationen Individuell Människohjälp (IM). Gör ett besök i vår Fair Trade-butik där du kan köpa schyssta, rättvisa varor.

Populärt just nu