Typ

Best Western Plus Time Hotel

Best Western Time Hotel är ett fyrstjärnigt modernt hotell i Stockholm med personlig och hemtrevlig atmosfär. Hotellet ligger centralt i den vackra och lugna stadsdelen Vasastan i norra delen av Stockholm.

Vi erbjuder er en skön natts sömn i smakfullt inredda rum med en spännande klassisk modern stil. Rummen är inredda i trendiga färgkombinationer och samtliga har 32" LCD TV samt golvvärme i badrummen. De flesta av våra 144 rum har en fransk balkong med glasad front vilket ger en härligt rymlig känsla. Den vackraste utsikten kan avnjutas från våra terrassrum på den översta våningen med en vidsträckt vy över Vasastans pittoreska takåsar.

För en garanterat bra start på dagen serverar vi en stor, sund och välsmakande frukostbuffé. Önskar ni ett extra rymligt boende där hela familjen trivs så erbjuds även studios med kök. I vår luftiga lounge och lobbybar kan ni koppla av i en av sittgrupperna eller varför inte besöka vår minirelax med bastu! Samtliga rum och allmänna ytor på hotellet är rökfria och har kostnadsfritt trådlöst internet med hög kapacitet.

Passa även på att kombinera shopping och upptåg i storstaden med en härlig spahelg, se mer information om våra paket på vår hemsida!

Vi ser fram emot att få träffa er!

Populärt just nu