Typ

First Hotel Linné

Granne med Sveriges äldsta botaniska trädgård – Linnéträdgården finner du First Hotel Linné. Centralt beläget i Uppsala kombinerar du lätt din övernattning med stadens breda utbud.

För övernattning erbjuder vi 116 hotellrum i varierande storlekar. Alla rum är ljusa och fräscha. Samtliga rum har dusch/badkar, platt-TV, telefon samt trådlöst internet. I anslutning till hotellet hittar du även ZoUL FishSpa. Känslan av pedikyr av dessa små Garra Rufa-fiskar är mycket behaglig och kan jämföras med att doppa fötterna i champagne. Ett stort utbud av massage och hudvård finns även att tillgå.

I vår restaurang serveras allt från luncher till supémiddagar. Vi hjälper er självklart att kombinera rätt mat med rätt dryck till en upplevelse. Sommartid finns även vår gemytliga uteservering Smultron öppen för mat och dryck i anslutning till Linnéträdgården.

Vi står hela tiden till tjänst för att er övernattning ska bli så bra som möjligt. Vi har många roliga och trevliga aktiviteter att erbjuda och ger gärna förslag och tips på vad som händer i Uppsala.

Välkommen!!

Populärt just nu