Typ

Bergakungen Stug & Konferensanläggning i Osby - Stugor och Konferens i Osby

Bergakungens 10 stugor är byggda i rustik stil med en känsla för naturen och passar väl in i omgivningen. Stugorna är rymliga och fullt utrustade, allt för att göra ert boende så bekvämt som möjligt. Alla stugorna är rökfria men i vissa av dem tillåter vi husdjur. Varje stuga har en veranda med utemöbler och på Bergakungen kan Ni låna grill och ta med till stugan.

Bergakungen är en trivsam konferensanläggning i en lugn miljö med en familjär atmosfär. I en mysig konferenslokal med öppen spis skapar vi den där extra stämningen som krävs för en lyckad konferens. Våra konferenslokaler är utrustade med PC-kanon, OH, filmduk, whiteboard och blädderblock. I konferensservicen ingår block, pennor, frukt, dryck samt godis.

I restaurangen ser vi till att Ni blir serverade omsorgsfullt lagade rätter enligt Era önskemål. Restaurangen är endast öppen på beställning av konferens eller övriga grupper på minst 10 personer. Naturligtvis så skräddarsyr vi även paket efter just era önskemål på kick-offer, fester m.m.

Varmt välkommen till oss året runt önskar Tina med personal

Populärt just nu