Typ

Ansia Resort - Camping och Konferens i Lappland

Ansia har 8 konferenslokaler och den största rymmer 150 personer. Alla lokaler är utrustade med Dataprojektor, whiteboard, blädderblock och OH, Hörslinga kopplar vi in efter önskemål.

Ni kan välja konferens i Konferenscentra (KC), i Skogskåtan eller Lilla Hotellet. Lilla Hotellet har 15 rum och 3 sviter, matsal och konferensplatser för 40 personer. Det passar grupper som värdesätter avskildheten men ändå vill ha nära till övrig service.

ANSIA RESORT är en av norrlands mest besökta campingplatser. ANSIA RESORT är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen.

Rum, stuga, husvagn eller tält? Ansia har alltid ett alternativ som passar. Husvagnsplatserna är 250 till antalet. Oavsett om du bor i husvagn, rum, tält eller stuga har du alltid tillgång till anläggningens servicehus med tvättmaskiner, duschar, bastu etc.

Både Ansia badpark - med vågbad, vattenfall, vattenrutsch och jetstrålar, och golfbanan - en skogs- och parkbana med nio hål, ligger på bekvämt gångavstånd från Ansia. Andra populära besöksmål är Lycksele Djurpark, Trollringens gokartbana och Gammplatsens hembygdsområde med sitt Skogsmuseum.

Populärt just nu