Typ

Outdoor Events - Sommar och Vinteraktiviteter för grupper och företag

Arrangemang för ca 5 - 50 pers ”Action by Sailing +” betyder att vi gärna arrangerar segling på både is och vatten som humörshöjare vid kundarrangemang, kickoff ed. Ofta som energikick även vid ledningsgrupps- eller viktiga affärsmöten inför smidande av framtids planer. Plustecknet betyder att vi har fler upplevelser som komplement eller som naturligtvis kan bokas separat för att passa hela gruppen. Ingen aktivitet kräver förkunskaper.

Här finns vi

Vi producerar oftast events i Stockholms skärgård eller på Siljan i Dalarna. Fasta platser som vi utgår ifrån är: Nacka Strand, kajplats 18 på Strandvägen eller Viggbyholm, samt Mora i Dalarna. Båtar och material är är lastat på stora trailers så vi kan också ta oss till en önskad konferensanläggning varsomhelst i landet.

När och vad kan bokas

Vi samarbetar med många krogar och konferenshotell i skärgården och Dalarna. Säkerhetsutrustning, kläder mm. finns att låna till alla gäster och du får alltid en coach nära till hands. Förutom allt från fiske till spännande föredrag via underleverantörer, har vi följande egenproducerade aktivitetsutbud:

- Trimaransegling i Seacart 26 eller sportbåtssegling i Melges 24. Apr – Okt.

- Segla isjakt eller skridskosegla med KiteWing. Dec – Mars.

- Ribcharter i 12-mannabåtar. När det är isfritt.

- Snösko- eller långfädsskridskoturer. Dec – Mars.

Populärt just nu