Typ

Catch & Relax - Fiska med fiskeguide i Stockholms skärgård Vaxholm

Catch & Relax erbjuder arrangemang och aktiviteter med fiskeguide i Stockholms Skärgård.

Att fiska med en fiskeguide i Stockholms Skärgård innebär så mycket mer än bara fisket. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare och att du ska få uppleva Stockholms Skärgård lite närmare. Att få lära mer om fisket tillsammans med en sportfiskeguide gör fisket både roligare och spännande. Att färdas en dag i Stockholms Skärgård med oss som din fiskeguide är också att färdas på ett säkert och bekvämt sätt i topputrustad båt och givetvis använder vi oss endast av bästa kvalitén på utrustning och den senaste tekniken.

Välj mellan Spinn- och flugfiske, jerk eller vertikalfiske efter Gädda, Gös, Abborre och Havsöring.

Catch & Relax startade sin fiskeguide verksamhet 2006 och är idag en av Sveriges ledande aktör inom guidade sportfiske aktiviteter. Catch & Relax är så mycket mer än bara ett sportfiskeguide företag, vi är ett aktivitetsbolag med många olika slags aktiviteter att erbjuda.

Vi har ett axplock av populära aktivitet som vi erbjuder som kan passa din skärgårdsvistelse eller skärgårdskonferens. Som vi alla vet "the sky is the limit". Har du egna tankar och önskemål kring att åka ut med en fiskeguide, tveka inte i sådana fall att höra av dig till oss så får vi diskutera dina önskemål. Kanske ska det mer vara som "team building", kanske med ditt företag, kanske en svensexa eller möhippa. Många av våra kunder ber oss hjälpa dem att hitta lämpliga saker runt omkring själva fiskeguidningen eller aktiviteten så som boende, mat och transporter.

Populärt just nu