Typ

Hotel Koster Sydkoster

Vill du bo på hotell över en helg? Varva ner, koppla av och fyll upp energikontot! Koster är det enkla valet. Här är alltid som bäst före och efter högsäsong. Då delar paradiset med sig av sina extra krafter när behoven kanske är som störst. Med ett weekendpaket checkar du in, pustar ut och världen krymper! Vår passionerade och serviceglada personal kommer ta väl hand om dig. Hos oss kan du både sova skönt och äta riktig gott. Snacks och förfriskningar serveras när du önskar och en cykel står redo vid cykeluthyrningen till ditt förfogande. Hela eller delar av ön – du väljer själv vad du vill se, men missa inte Valfjällets mäktiga utsikt och ett besök på Naturum!

Avtala tid med vår personal när middagen önskas serverad. Önskar du utvalda viner, väljer du till vårt vinpaket, så får du de bästa viner till bästa priser.

Konferera

Här kan ni konferera på ett anrikt hotell med både snickarglädje till en modernare maritim stil. Fördelen med att hålla konferensen på Hotell Koster är att alla är samlade och ingen smiter iväg för ett ärende "ut på stan".

Hotellet, som ligger alldeles vid havet, har 78 rum (156 sängar inkl 24 sviter) och håller öppet året runt för konferenser. Vårt kök tillreder havets delikatesser på ett magiskt vis som tillfredsställer även den mest kräsna gourmand. Utsikten från uteserveringen sommartid är underbar.

Vi erbjuder också många roliga aktiviteter efter dagens möte; hummersafari, kräft-, makrillfiske, dykning, kajak, yoga, målarkurs mm

Populärt just nu