Typ

Karlskoga Folkhögskola

Du som är på resa, borta i jobbet, på besök hos trångbodda släktingar eller på upptäcktsresa som turist - när det handlar om var man bor bäst erbjuder Karlskoga folkhögskola ett attraktivt alternativ. Vårt vandrarhem är beläget i vacker och avkopplande natur vid stranden av sjön Möckeln. Här finns rymliga, ljusa, trivsamma rum, funktionella köksutrymmen, närhet till kollektiva kommunikationer och till natten samt rogivande tystnad.

Karlskogas mest prisvärda vandrarhem har 95 rum. Sommartid finns ca 200 bäddar. Alla rum har egen dusch och toalett samt är djur- och rökfria. De flesta rum är handikappanpassade och ligger i markplan. Vi har även 12 rum med hotellstandard. Vandrarhemmet är beläget nära bad, badhus och stora grönområden med bland annat fotbollsplan. Med andra ord ett utmärkt alternativ för familjer, idrottsgrupper, föreningar av olika slag, skolor eller träningsläger! Sedan starten 2002 har vi haft nöjda gäster från hela världen.

Vi har öppet hela året! Sommartid finns upp till 200 bäddar. Restaurangen är öppen måndag-fredag samt helger vid beställning.

Välkommen med din bokning via telefon eller gör en bokningsförfrågan på vår hemsida!

Populärt just nu