Typ

Upp & Ner Upplevelser - Segway, luftballong och sportbil

Upplevelser har vi levererat sedan 1991 då vi började med att flyga luftballong under namnet Ballongflyg Upp & Ner. Vi blev snabbt världsledande och ballongflygning är en upplevelse som naturligtvis ligger oss extra varmt om hjärtat. Än idag flyger vi med våra egna luftballonger som sammanlagt kan ta över 100 passagerare.

Nu, 20 år senare, är vi även ledande inom upplevelser med sportbilar och Segways och i dagsläget har vi 15 egna bilar och 40 Segways för såväl uthyrning som turer. Vårt sortiment utökas hela tiden med nya spännande upplevelser.

Luftballong

När du flyger luftballong så upplever du något helt nytt. Samtidigt som det är oerhört spännande, så är det också lugnt och fridfullt att flyga luftballong. En ballongfärd är en upplevelse du aldrig glömmer. För oss, som sedan många år tar alla tillfällen i akt att flyga våra luftballonger, ligger charmen i att utnyttja förutsättningarna som naturen ger. Att ta vara på vindarna på bästa sätt och att flyga ballong så skickligt som möjligt.

Segway

Vi var först med att arrangera turer och event med Segway. Vi startade redan 2004. Succén har fortsatt genom åren och vi är idag Nordens största arrangör av Segway event med över 30 st Segways för turer, uthyrning och SegwayPolo.

Välkommen till oss!

Populärt just nu