Typ

Bengt-Martins - Stugor, lägenheter och hotell i Sälen och Åre

Drygt 50-års erfarenhet av resor till fjällen!

Ända sedan starten 1960 har vi på Bengt-Martins valt ut de bästa skidorterna och inför kommande säsong har vi som vanligt det största utbudet av fjällsemester. Under mer än femtio år har vi oavbrutet arbetat med att förbättra vårt utbud av fjällsemestrar i Sverige och Norge. Detta har resulterat i att vi idag kan erbjuda dig som gillar skidåkning, Sveriges största utbud av stugor, lägenheter och hotell.

Skidsemester: Vi har skidorter för alla sorters skidåkning både på längden och på tvären, för både stora och små skidåkare, oavsett vilken typ av fjällsemester du söker. Drömmer du om en äkta fjällstuga, där snön ligger tung på taket och brasan i spisen värmer gott? Eller föredrar du ett högfjällshotell med atmosfär och maten serverad när du kommer hem från dagens skidåkning. Vi kan erbjuda lugnet i längdspåret eller stämningen på After-Ski. Allt på ett ställe eller var för sig. . .

Sommar i fjällen: Har du inte upplevt fjällvärlden utan skidkläder? Då har du mycket att se fram emot! Vandra, fiska, besöka en fäbodstuga med mysiga djur. Eller varför inte bara vara!

Låt oss vara din inspiration inför årets fjällsemester. Önskningarna är många och det är också valmöjligheterna. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet hjälpa dig att välja. Våga fråga oss!

Välkommen till Fjällen - sommar som vinter!

Populärt just nu