Typ

Vingåkers Factory Outlet

Vingåkers Factory Outlet Utmanar priset, inte kvalitén!

Sedan starten 1997 har Vingåkers Factory Outlet, ett dotterbolag till Tiger of Sweden som ingår i IC Companys, expanderat till en shoppingyta på 5000m2. Vår affärsidé är att erbjuda märkeskläder till priser som ligger 30-70% lägre än i ordinarie handeln.

Vår huvudverksamhet har alltid utgått ifrån den konfektionstradition som Vingåker är känt för. Högkvalitativa kostymer, kavajer och byxor varvas med utbudet från de nyare avdelningarna Jeans och Skor för både dam och herr.Utöver en otrolig shopping, har vi dessutom vårt nyrenoverade Café som serverar allt från chokladbollar till varma rätter.

Får du inte nog av våra priser kan du även besöka vår webshop, som grundades 2009. Här kan du inhandla delar av vårt sortiment till samma rabatterade priser som i butiken.

Vi har långsiktiga samarbeten med våra leverantörer och jobbar uteslutande direkt med varumärkena själva alternativt den svenske generalagenten för respektive varumärke. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa märkeskläder hos oss.

Välkommen till hjärtat i vår verksamhet Herravdelningen.

I våra lokaler har det tillverkats kostymer sedan 1938. Vi behandlar våra rötter med omsorg och därför hittar du ett unikt utbud av kostymer, kavajer och byxor i en oslagbar storlekssortering. Välj och vraka bland tusentals kostymer från bland andra Tiger of Sweden, Oscar Jacobsson, David Design och Sir. För att skryta lite extra, så kan vi nämna att vi har över 10 000 kostymer i lager.

På delar av sortimentet har vi även mix and match-erbjudanden där du kan plocka ihop helt efter eget tycke och smak. Matcha ditt val med skjortor från John Henric, Eton, Tiger, för att bara nämna några. Accessoarer i form av slipsar, flugor och passande överrockar finns i mängder.

Populärt just nu