Typ

First Hotel Statt

First Hotel Statt i Söderhamn är ett klassiskt Stadshotell med anor från slutet av 1800-talet. Hotellet ligger i centrala Söderhamn ca 300 meter från stadens mysiga affärsgata. Till Resecentrum (tåg- och busstation) är det ca 10 minuters promenad. I anslutning till hotellet finns det konferenslokaler som rymmer upp till 400 personer.

På hotellet finns SPA Valdhav där du kan boka en mängd olika behandlingar såsom massage, kurbad, ansiktsbehandling med mera.

Som gäst hos oss har du även möjlighet till ett gratis träningspass på Active sportsclub som är stadens ledande friskvårdsanläggning. Där hittar du även sjukgymnast, kiropraktor, fotterapeut & nagelvård med mera. Du kan även boka tid och testa deras nya golfsimulator.

På hotellets restaurang ”Statt’s matsalar” serveras frukost och lunchbuffé. Kvällstid serveras vällagad svensk mat i en gemytlig atmosfär. Vår ambition är att vara nyskapande utan att tappa förankringen i gamla mattraditioner och svensk husmanskost. Vår filosofi bygger på att få ut det yppersta av varje råvara och vi arbetar med rena smaker helt utan tillsatser.

En trappa ner från hotellets restaurang hittar du vår välbesökta O’Learys sportsbar. Här erbjuder vi en fantastisk miljö som för tankarna till den lokala krogen i Boston. På O’Learys avnjuter du klassisk American Cuisine samtidigt som du ser din favoritsport på någon av alla våra skärmar.

RUM

Enkelrum ekonomi

Våra Enkelrum ekonomi är ca: 10kvm och försedda med en 90cm bred säng. Rummen har trägolv och arbetsplats (skrivbord & stol) och är utrustade med LCD TV, telefon, hårtork och trådlöst Internet. Badrummet har enklare standard och är utrustat med dusch.

Enkelrum standard

Våra rymliga Enkelrum Superior är ca: 15kvm och har genomgått en renovering i januari 2011. Rummen är försedda med en 90cm bred säng. Rummen har trägolv och arbetsplats (skrivbord & stol) samt en fåtölj och bord. Rummen är utrustade med LCD TV, telefon, hårtork och trådlöst Internet. Badrummen är kaklade och utrustade med dusch. På rummen finns vattenkokare för att göra eget kaffe/te.

Dubbelrum standard

Våra rymliga Dubbelrum Superior är ca: 20kvm och har genomgått en renovering i januari 2011. Rummen är försedda med 2st 90cm breda sängar. Rummen har trägolv och arbetsplats (skrivbord & stol) samt 2st fåtöljer och bord. Rummen är utrustade med LCD TV, telefon, hårtork och trådlöst Internet. Badrummen är kaklade och utrustade med dusch. På samtliga rummen finns vattenkokare för att göra eget kaffe/te.

Dubbelrum Superior

Våra Dubbelrum Superior är mellan 20-30kvm och samtliga rum har genomgått en omfattande renovering i januari 2011. Dessa rum är belägna i den äldsta delen av hotellet och har en takhöjd på hela 400cm och de stora fönstren har utsikt mot Oxtorgsgatan och Rådhustorget. Rummen har 2st 105cm breda sängar samt sittmöbel och bord. Rummen är utrustade med LCD TV, telefon, hårtork, trådlöst Internet samt möjlighet att göra eget kaffe/te. Samtliga rum har sin egen design så inget rum är det andra likt. Badrummen är kaklade och försedda med dusch.

Populärt just nu