Typ

Best Western Hotel Carlia

Vi trivs på vårt Hotell i Uddevalla och det vill vi att du också ska göra. Vi vill att du skall känna värmen från Bohuslän, insupa atmosfären och skönt somna in i våra bäddar. Vi skall göra allt vi kan för att göra dig nöjd. En vistelse på vårat hotell skall göra att du med ett leende mer än gärna vill boka konferens eller en weekend hos oss igen. Promenera längs med strandpromenaden här på västkusten och njut av havets rogivande inverkan...

I hjärtat av Bohuslän i centrala Uddevalla ligger Best Western Hotel Carlia, ett modernt affärs- och konferenshotell. Smakfullt inredda rum, prova våra Evert Taube-rum eller bo i svit med jacuzzi och havsutsikt. Hotellbar och relaxavdelning i romersk stil. Gångavstånd till shopping, restauranger, museum etc. I närheten finns också flera golfbanor och stränder. Fri trådlös internetuppkoppling på alla rum. Hela hotellet är rökfritt.

Paketerbjudanden på BEST WESTERN Hotel Carlia

Bokenäsets motorpark

Nordens enda motorpark där alla maskiner drivs på el. Ta med arbetskamraterna eller kompisgänget och bli barn på nytt.

Erbjudande

- Logi två nätter

- Crossåkning i Bokenäsets motorpark

- Tvårätters middag på lördagkväll exkl. dryck

- Frukostbuffé

- Tillgång till Bastu

- Trådlöst internet

Pris per person : 1350:-

Minmum antal 4 pers.

Går endast att boka helger & helgdagar.

Weekendpaket med massage:

Avnjut en skön och avkopplande weekend hos oss på Hotel Carlia i Uddevalla. Vi tycker att ni är värda att unna er själva det lilla extra tillsammans med er respektive eller i goda vänners sällskap. I vårt Weekendpaket bokar vi in en avkopplande massage i vår relaxavdelning samt en god tvårättersmiddag att avnjuta på en mysig restaurang. Det enda ni behöver uppge när ni bokar är Weekendpaket med massage så ordnar vi resten åt er.

Erbjudande:

- Logi

- En tvårättersmiddag exkl. dryck

- Massage (1 timma var)

- Frukostbuffé

- Tillgång till bastu

- Trådlöst internet

Pris per person 670:-

(Gäller vid bokning av 2 pers. OBS endast slutstäd)

Populärt just nu