Typ

Elite Stadshotellet Karlstad

Hotellet
Elite Stadshotellet Karlstad är ett av Sveriges vackraste Stadshotell, centralt beläget vid Klarälvens strand. Här njuter man av en smakfull atmosfär från 1870 då hotellet byggdes, kombinerat med en modern och fräsch inredning och bekvämligheter.

Här finns 138 personligt och vackert inredda rum, de allra flesta i modern stil och övriga med den klassiskt gustaviansk stilen bevarad. I huset finns även 7 konferenslokaler, en vacker festvåning med tillhörande salonger samt vår populära engelska pub, The Bishop’s Arms.

Vår generösa frukostbuffé serveras i pampiga Vintermatsalen med pelare, speglar och kulturmärkt tak. Om vädret tillåter sitter man ute och njuter av frukosten på vår uteservering några meter från Klarälven.

Parkering finns i nära anslutning till hotellet.

Välkommen att uppleva en genuin och historisk vistelse i den klassiska miljön och atmosfären som finns på Elite Stadshotellet Karlstad.

Restaurang
Konferensmåltiderna serverar vi med fördel i vår pampiga Vintermatsal där våra gäster även avnjuter sitt konferenskaffe. När vädret tillåter kan man gå ut på verandan och njuta av utsikten över Klarälven som flyter förbi några meter från hotellet. Såväl det lilla som det stora sällskapet äter gott i vår vackra festvåning med tillhörande salonger. Vi anordnar allt från den lilla intima middagen till den stora mässan. Hela arrangemanget genomsyras av tradition, kvalité och flärd för att just du ska känna dig välkommen!

Konferens
Våra 7 konferenslokaler är utrustade med sedvanlig konferensutrustning och LCD-projektor samt friskt vatten, frukt och godis. De flesta lokaler har vacker utsikt över Klarälven. Dessutom finns högtalaranläggning, trådlösa mikrofoner, TV och video/DVD tillgänglig i huset.

Det finns parkeringsplatser och garage i anslutning till hotellet. Boka gärna vår parkeringsservice i samband med konferensbokningen så tar vi hand om era bilar vid ankomst.

Önskar ni aktiviteter i samband med konferensen så anordnar vi öl- whisky- och champagneprovningar. För andra konferensaktiviteter samarbetar vi med aktivitetsföretaget Projekta, Värmlandsoperan, Värmlands Museum, närbelägna golfbanor och arrangörer av motoraktiviteter och båtutflykter samt en inspelningsstudio för inspelning av en låt i en studio.

Populärt just nu