Typ

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ligger i den trendiga, nya stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. Här bor du tryggt och lugnt under ditt Stockholmsbesök. Hammarby Sjöstad har dessutom många mysiga butiker, caféer samt restauranger. Du tar dig enkelt in till city, antingen med tvärbana och tunnelbana eller med båt. Med närheten till både city, Hammarbybackens slalompister, vattnet och Nacka naturreservats motionsspår har Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ett unikt läge, såväl sommartid som under vintrarna.

På Park Inn sover du i en skön säng och på morgonen dukas en frukostbuffé upp nere i restaurangen. Trådlöst internet finns i hela hotellet och ingår i ditt rumspris. Rummen är rymliga vilket gör att barnfamiljer brukar trivas på Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad. Även hundar är varmt välkomna att bo på Park Inn och omgivningen är perfekt för trevliga promenader. Hotellet har enorma fönster och den fantastiska vyn mot vattnet och staden talar för sig själv. Ett tips är att gå ut på terrassen på 15:e våningen! Hotellet erbjuder även en grön utsikt mot skogen med Globen i bakgrunden eller varför inte titta ut över Hammarbybacken. På vintern ser du utförsåkare och på sommaren Mountainbike cyklister susa ned. Hotellet har ett ski in, ski out läge och skidkonferenspaketet som erbjuds under vintersäsongen med ett värmande bastubad som avslutning gör konferensen perfekt.

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstads restaurang heter RBG Bar & Grill och har plats för 120 gäster. Här erbjuder man grillade rätter med kött, fisk och kyckling samt sallader, gourmet burgare och lokala favoriter. Baren serverar ett stort utbud av drycker i en avslappnad miljö.

Hotellet har fem konferenslokaler och kan erbjuda mötesrum för det lilla såväl som det lite större mötet. Styrelsemöte för 12 personer i den minsta lokalen eller biosittning för 50 personer i den största lokalen. Konferenslokalerna är moderna och väldesignade med fönster från golv till tak som ger maximalt ljusinsläpp och stimulerar till nytänkande. Alla konferensrum har ergonomiska stolar och trådlöst bredband finns i hela byggnaden. Hotellet erbjuder även ett business center.

För den konstintresserade, eller den som helt enkelt tycker om att se vackra tavlor är Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad rätt val. Hotellet har smyckats med 400 originalkonstverk av svenska temporära konstnärer. Här kan du till exempel se Ernst Billgren och Lena Kronqvist. Tavlorna som syns i restaurangen, korridorer, rum och möteslokaler ger hotellet en varm och personlig prägel.

Populärt just nu