Typ

Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum, bara ca 15 min från Stockholm Östra Station med Roslagsbanan. Täby Centrum erbjuder shopping för alla smaker och därför helt säkert just för din. I Täby Centrum samsas stora internationella varumärken som Sveriges första Apple Store och Sephora, Vans, Loccitane med de lokala handlarna i en skön mix. Förutom alla butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer hittar du all service du behöver: livsmedelsbutiker, apotek, bank, skomakare, kemtvätt, Systembolaget och mycket mer. Dessutom uppdaterar och förbättrar vi ständigt vårt butiksutbud och på vår hemsida ser du vilka som är på gång och när de öppnar.

Täby Centrum erbjuder även lämplig parkering oavsett från vilket väderstreck du kommer från. I november 2012 invigdes även delar av det underjordiska toppmoderna parkeringsgaraget som omfattar 3 våningar med totalt ca 800 nya parkeringsplatser. Till hösten 2013 kommer det finnas totalt ca 1200 platser. Du parkerar gratis i 3 timmar med p-skiva alla dagar mellan kl 06:00-22:00. Med Täby Centrum-kortet får du ytterligare en timme gratis parkering kortet och parkeringsdekal får du kostnadsfritt i receptionen i Täby Centrum.

Täby Centrum förnyas både in- och utvändigt och antal butiker kommer att öka från 160 till 260 fram till och med 2015. Bara under 2013 kommer 60 nya butiker öppna i Täby Centrum.

I oktober 2011 tog vi första steget i förvandlingen till att skapa det nya Täby Centrum. Då stod det nya, fräscha och moderna inomhustorget klart som fått ett nytt innertak som utnyttjar solens ljus med nya caféer och alla butiker på plan 1 fick nya butiksfronter som dessutom flyttats ut.

Under hösten 2013 sker invigningen av etapp 2. Då kommer den norra fasaden mot Attundafältet byggas färdigt och ge centrumet ytterligare 14 000kvm med plats för butiker och lounger.

Under hösten 2014 avslutas etapp 3 och då har även den södra fasaden utökats med ca 14 000kvm. När hela nya Täby Centrum står klart år 2015, kommer det att omfatta en area om 78 000kvm med plats för ca 260 butiker.

Välkommen till Täby Centrum!

Populärt just nu