Typ

Tomteland

Alla har vi någon gång drömt om att kunna kliva in genom den uppslagna sagoboken in i sagornas och äventyrens värld. Att själv få känna sig som en prins eller prinsessa, eller hjälten som räddar den vackra fén från trollen. Att, om så bara för en dag, få leva ett sagolikt äventyrsliv tillsammans med älvor och huldror.

Tomteland är ett riktigt sagoland som ligger djupt inbäddat i skogarna intill Gesundabergets fot strax utanför Mora. Här bland skogar, sjöar och vattenfall ligger Tomtens lilla by och trollens rike, Huldrans och älvornas marker, Skogstomte byn och många andra mystiska platser som du hittills bara besökt i sagorna.

Ja, i sagolandet Tomteland har du aldrig en lugn stund, här händer spännande saker mest hela tiden. Förutom all teater och äventyr på scener och i skogarna kring Tomteland finns en massa häftiga saker att göra och upptäcka på egen hand… Trollens lustiga hus t.ex., de söta trollungarna, fisket i Aurorasjön, snickarboden, hopptältet, djuren och mycket mer.

Och du, glöm inte önskelistan till Tomten! Honom träffar du med all säkerhet på. Är du morgontidig får du vara med och väcka honom!

Så ta någon hårt i handen och stig in i en värld fylld av fantasi, av trolldom och magi.

Populärt just nu