Typ

High Chaparral

High Chaparral är en nöjespark i Vilda Västern stil. Här förflyttas du till en tidsepok som motsvarar 1870-talets Amerika. På High Chaparral blir du en del av äventyret.

High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld lämnar du verkligheten för en stund. Hos oss förflyttas du till ett avsnitt i världshistorien som förknippas med spännande myter, legender och verkliga livsöden. På High Chaparral har de fått liv på nytt.

Här sveps du med i ett äventyr med banditer och tappra cowboys, shower, spännande upplevelser, mat med smaker från Vilda Västern, busiga upptåg och åkturer med diligenser, ånglok och hjulångare. Allt i en miljö som är på pricken lik den som Jesse James och Calamity Jane en gång levde i. Här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern. Du får träffa alla de olika karaktärerna som levde i Vilda Västern; cowboys, banditer, sheriffer, mexikaner, indianer och så High Chaparrals hjälte Lucky Luke. Någonstans i krokarna smyger också de busiga (och klantiga) bröderna Dalton omkring. I Old Mexico träffar ni legenden Zorro som duellerar med sin värja och överlistar skurkar.

Öppet 29 maj-17 augusti samt helgerna 22-24 och 29-31 augusti kl. 10-18.

Populärt just nu