Typ

Björkhaga Hotell & Konferens

Att få känna sig som hemma och samtidigt njuta av professionell och personlig service. Så vill vi att du ska uppleva vistelsen hos oss på Hotell Björkhaga.

Du ska längta tillbaka hit Kanske är det den familjära atmosfären du kommer att minnas mest, den sprakande brasan, de glada skratten, drinken vid bubbelpoolen, eller bara känslan av att vara ompysslad.

Du ska minnas varenda bubbla Det är ingen slump att vi placerat bubbelpoolen ute i Lusthuset. Att bada omgiven av naturen, vare sig den är lummigt sommargrön eller mjukt vintervit förhöjer stämningen bland de ångande bubblorna. De modigaste brukar vintertid rulla sig i snön efteråt, men det är helt frivilligt. Låt oss servera ett glas ”bubbelvatten” vid poolkanten. Så får du ännu några bubblor att minnas...

Måltiden ska vara en upplevelse Fräscha råvaror, läckert anrättade och smakfullt serverade. Vi vet att vägen till våra gästers hjärtan går genom magen. God mat och dryck är en av livets höjdpunkter. Slå dig ner vid våra vackert dukade bord och koppla av medan vår personal berättar om maten och vinerna. Eller ta över köket själv för en kväll! Bestäm en meny, så fixar vi råvarorna. Dela upp er i team och laga maten tillsammans. Vi lovar att det blir en spännande och rolig upplevelse. Kocken finns till hands hela tiden, vi serverar maten ni lagar och tar hand om disken efteråt.

Hotell Björkhaga ligger i Mullsjö, mitt emellan Jönköping och Falköping. Oavsett om du kommer hit som weekend-, konferensgäst eller festsällskap vill vi att din vistelse hos oss ska bli ett minne för livet.

28 rum inkl. 1 svit. Restaurang med fullständiga rättigheter.

Vi har välkomnat gäster ända sedan 1908.

Populärt just nu