Typ

Stockholm Strandby Farstanäs - Havsbad & Familjecamping - Camping i Södertälje & Järna

Välkommen till Stockholmsregionens största familjecamping belägen i ett naturskönt område (naturreservat) med stora gräsytor sluttande ner mot en 350 m lång sandstrand vid en vik av Östersjön inramat av björkskog. En av Sörmlands absolut vackraste platser, där vikingarna en gång haft sina boningar, lämningarna på kullarna runt oss visar att vi befinner oss på historisk mark.

NATURRESERVATET

Vi bjuder på en natur som är något utöver det vanliga. Ett motions/promenadstråk på 5 km går runt hela området. Används flitigt av naturälskare/motionärer, idrottsklubbar/skolklasser. Farstanäs är ett perfekt utflyktsmål t.ex för pensionärsföreningar som vill göra "lite lättare" naturutflykter med bär och svampplockning.

HAVSBADET

Här finns 350m fin sandstrand, stora gräsytor, badbrygga med hopptorn, klippor finns på södra sidan mot Järnafjärden. Hundar får inte vistas på stranden men har ett eget bad som personalen kan hänvisa till. Lekplats för barnen finns vid stranden. Grillkiosk finns vid restaurangen och glass finns i Minilivs, när magen kräver sitt, under en dag på stranden.

Varmt Välkomna!

Populärt just nu