Typ

Best Western Hotel Paletten 

Best Western Hotel Paletten är ett personligt och gemytligt hotell beläget i hjärtat av charmiga Ängelholm. Här finns den komfort och service som kännetecknar ett Best Western-hotell, liksom en engagerad och omtänksam personal.

Ängelholm ligger vackert i bukten mellan Bjäre- och Kullahalvön, och den fantastiska sandstranden på 8 km är ett eldorado för hotellets gäster. Man når lätt de härliga stränderna med några minuters bilresa.

Rönne å slingrar sig genom Ängelholms pittoreska centrum, och bara någon minuts promenad från hotellet väntar ett intensivt shoppingstråk av hög klass längs den trevliga gågatan. Hela Nordvästra Skåne erbjuder en mängd sevärdheter och aktiviteter varje tid på året. Hotellets medarbetare informerar dig gärna om vad som är på gång.

Vi erbjuder konferensmöjligheter i ljusa och rymliga lokaler. Stor och trevlig matsal för konferenslunch och fika. Vår reception hjälper er med all konferensservice - fax, kopiator, utskriftsmöjligheter, hyra av utrustning mm. Vår specialitet är mindre konferenser med upp till 40 deltagare som gärna vill ha det där lilla extra.

Sista lördagen i månaden slår vi upp portarna för vår populära nattklubb 57:an (åldersgräns 23 år) Här kan ni dansa och mingla med drygt 1000 gäster.

Populärt just nu