Typ

Siljansnäs Hotell - Upplevelser & Aktiviteter i Leksand

Siljansnäs Hotell ligger högt upp på Björkberget med en fantastisk utsikt över det lilla samhället Siljansnäs. För dig som vill uppleva naturens lugn men ändå ha närhet till sevärdheter, aktiviteter och attraktioner är detta ett perfekt boende. Hotellet ligger precis nedanför det kända Buffils Annas kaffestuga och Naturum Dalarna, som är ett naturreservat med fina vandringsstråk.

För er som vill cykla, springa och vandra finns det många fina leder i området. Vintern erbjuder fina backar och spår att åka skidor i. ​​​​​​​Siljan har ett väldigt bra fiskevatten och vill ni så kan ni följa med på en guidad tur. Hotellet ligger på nära avstånd från Orsa Rovdjurspark, Tomteland och Leksands sommarland. Vi hjälper er gärna med biljetter och information om de olika attraktionerna.

Hotellet har en restaurang som kan ta emot ca 150 gäster samt en bar. I restaurangen serveras vällagad mat utan konstigheter. Restaurangen använder många produkter tillverkade av de lokala producenterna. Många av dessa producenter går att besöka, vilket vi varmt rekommenderar er att göra. ​​​​​​​ Vi strävar efter att råvarorna ska vara lokala, svenska, ekologiska eller Fairetrade.

Vi är måna om att er vistelse hos oss ska bli en härlig upplevelse. Ta gärna en titt på de paket vi har att erbjuda eller kontakta oss med önskemål om vad just ni vill uppleva.

Populärt just nu