Typ

Best Western Blommenhof Hotell - Nära Nyköping, Skavsta med pool. Perfekt för bröllop! Hotell & Konferens i Nyköping

Best Western Blommenhof Hotell ligger vackert beläget i en skogsdunge endast 1 timme söder om Stockholm och en timme norr om Linköping. Hotellet ligger 5 km från Skavsta flygplats och 800 meter till järnvägstationen. Ifall ni vill kan ni låna cykel av oss för att ta er runt på ett enkelt sätt i vår fina stad Nyköping.

På Blommenhof finner ni rätt miljö för avkopplande boende både till vardag och fest. Hotellet har många möjligheter tack vare vår fina trädgård och härliga pool och bastuavdelning. När ni blir hungriga bjuder vår restaurang på matglädje genom att bjuda god vällagad mat från grunden och en personlig service. I vår lobby kopplar ni av med en kopp kaffe eller något gott från baren. I bokhyllan finns böcker tidningar och sällskapsspel. För de som har små gäster med sig finns lekpark i trädgården och leksaker att låna.

Besök vår hemsida och läs om fler weekendpaket och bli lockad till en avkopplande och bortskämd helg i Nyköping. Har ni egna speciella önskemål försöker vi förstås alltid att tillgodose dessa. För hos oss är det gästen som styr verksamheten.

I advent dukas vårt traditionella vällagade julbord upp. Hämta kraft i vår relaxavdelning med pool och bastu avdelning eller ta en skön skogspromenad. När du varvat ner kommer du alldeles säkert njuta, allt från välkomstglöggen till det välfyllda dessertbordet. Du vet väl om att ett julbord ska ätas i lugn och ro? Sill, fisk, kallskuret, det varma, lutfisken, osten, desserten och allt gott som finns att dricka till. Efter en natts sömn och en god frukost kanske du också kommer få en stund över och upptäcka vår fina stad Nyköping som passar utmärkt för julklappsbestyren. För mer information se www.blommenhof.se

Pris 1130:-/person i dubbelrum

Blommenhof Hotell - där omtanken räknas

Populärt just nu