Typ

Best Western Hotel Linköping

Affärs- och nöjeshotell beläget vid Stora Torget, mitt i centrala Linköping.På gångavstånd finner ni Linköpings Konsert & Kongress och äventyrsbad. 74 rum i Nordisk modern stil. Rummen har 32" Lcd-tv, minibar, safe och hårfön samt ekparkettgolv. Badrumen är helkaklade med golvvärme. Alla våra rum är rökfria samt utrustade med brandlarm för Er säkerhet. Kostnadsfritt trådlöst internet med hög kapacitet erbjuds till alla våra gäster.

Vill Ni ha något extra kan vi erbjuda vår Penthouse svit med bastu, ångdusch, stort konferens / matbord, soffgrupp och specialbyggd säng. Vår svit har vi bubbelbad, soffgrupp, Kingsize säng samt en härlig takterrass.

Konferens

Vi samarbetar med flera olika konferensarrangörer som har lokaler från sex personer upp till flera tusen personer. Har Ni konferenslokaler och önskar ett bra cityhotell med högt ställda krav på säkerhet och miljö så är Ni varmt välkomna till att bli vår samarbetspartners.

aioli tapasbar Linköping

En kväll på aioli mitt i Linköping city... det hade lika gärna kunnat vara en av de där heta sommarnätterna kring Medelhavet. Vi erbjuder 50 olika tapas att välja på, här hittar Ni alltid nåt som passar alla.

Café Cioccolata

Cioccolata är ett av Linköpings finaste och mest välbesökta Café som ligger i anslutning till receptionen. Här kan du hitta både varma och kalla smörgåsar, varma och kalla drycker.

Kolmårdens djurpark hittar Ni i skogarna utanför Norrköping där finns vilda djur från hela världen. Både safaripark till delfinarier.

Är Ni sugna på golf så har vi samarbete med Landeryds golfklubb som har tre 18-hålsbanor med olika karaktär och samt en 9-hålsbana att välja på.

Varmt välkomna till oss på Best Western Hotel Linköping

Populärt just nu